Alamanuia afifiina o le 2021: O mea mataʻutia o le a faʻateleina tele, ma o le fanua o afifi fetuutuunai o le a faʻaogaina numera.

O loʻo i ai se suiga tele i le faʻapipiʻiina o pisinisi o le 2021. E le lava le aufaigaluega tomai i nisi o itulagi, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tau e leʻi tupu muamua mo pepa, pepa malo ma mea faʻapipiʻi fetuutuunai, e tele luitau e leʻi mafaufauina o le a tulaʻi mai.

1

Fa'ailoga ma uiga fa'apipi'i fetu'utu'una'i: fa'atekinolosi ma fa'aauau

E mafai ona faʻamatalaina igoa ma faʻapipiʻi fetuutuunaii le 2021 ma upu e lua: fa'afuainumera ma le fa'aauauina.Fa'atasi ai ma fofo e tasi le tu'u selu mamultifunctionalfaiga lolomi numera,pisinisi igoa ua ausia le tuputupu ae tele.I totonu o le numera numera, ua faia le alualu i luma tele i tekinolosi inkjet, Aua e maua ai le maualuga, maualuga-productivity ma tau maualalo.ae ui i lea, o le maketi faʻailoga e tumau pea se ipu faʻafefeteina o tekinolosi eseese, o ituaiga taʻitasi e talafeagai mo se faʻaoga patino.O loʻo feagai uma le faʻagasologa o le siʻitia i se taimi pupuu, latouosaili mo nisi masini, aemaise lavale lava o tagata faigaluega.E sili atu ona lavelave e fa'atatau i le si'itia o tau.O le maketi atoa e feagai ma le faʻafitaulifa'alavelave toe fa'aaogaina palasitikai le fanua afifiina fetuutuunai.O recyclability ma mea'ai fegalegaleai o autu e maualuga le faamuamua. O loo i ai se manaoga malosi mo pa puipui fou fou ma mea e tasi fofo, ma e oo lava mo fofo metallic pepa.

Ma o se manaʻoga tele mai le E-commerce kiliva fale ma meaʻai saunia ile fale.O le maualuga o le maualuga o le tuputupu aʻe o loʻo i totonu o pusa tuʻu, pusa tafe ma pusa e tasi, O loʻo faʻatupulaia le alamanuia i se fua faʻatatau, ae faʻaeteete e uiga i le aʻafiaga o tulafono fou i luga o le gaosiga o palasitika.

O lo'o sailia e le 'aufaipisinisi atoa o lo'o fa'apipi'iina se "foliga gafataulimaina" fou.Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga ma felauaiga, o loʻo liliu atu nisi o katuni gaugau ma tioata i le fanua palasitika, I le taimi nei, o loʻo agaʻi atu nisi afifi fetuutuunai i le afifiina pepa.o le a iaifa'atauvagape a ifa'ateleina le fa'aogaina o mea fa'aola ma ata tifaga toe fa'aaogaina.


Taimi meli: Feb-16-2022